Over Nathalie

Goed dat u op mijn site bent! U heeft waarschijnlijk een vraag over het onderwijs aan uw kind en ik zal proberen u te helpen.
Mijn naam is Nathalie van Thiel.

Ruim 17 jaar stond ik met veel plezier voor de klas in het basisonderwijs. Ik heb ervaring met alle groepen en was ook vertrouwenspersoon voor de kinderen.
Ik heb deelgenomen in de MR als leerkracht en als ouder op de school van mijn kinderen. Het leerde mij om met verschillende petten op te denken over  “het beste voor je kind”  Wat is wenselijk, wat is haalbaar, wat is noodzakelijk en wat mag je minstens verwachten van de school, van de leerkracht, in het belang van jouw kind.

 

De laatste jaren geef ik les aan kinderen die iets extra’s nodig hebben. Dit is ontzettend leuk en dankbaar werk. Ik doe dit werk op een basisschool in Eindhoven maar geef ook privéles aan huis.
Van 2011 tot 2016 heb ik gewerkt als onderwijsvraagbaak voor de website van opvoedkundig tijdschrift en website: JM voor ouders. Ik heb ontzettend veel vragen van ouders over hun kind beantwoord. Ouders willen het beste voor hun kind, hebben vaak zorgen over hun kind op de basisschool en weten soms niet precies wat ze van een leerkracht mogen verwachten.

In mijn antwoorden op uw persoonlijke vragen zal ik mijn gedachten over het probleem uitspreken, ik geef tips en adviezen, ik verwijs u naar handige informatieve- of oefenwebsites. Ik geef handvatten voor het voeren van een goed gesprek op de school van uw kind, en probeer leerkracht en ouder tot samenwerken te brengen. De vragen die u inzendt, worden volledig geanonimiseerd gepubliceerd op deze site.

Een grote verzameling vragen met antwoorden vindt u in mijn boek. Het is een mooi naslagwerk wanneer u kinderen op de basisschool heeft! Dit werk is uitgegeven door Twin Media en Onderwijs van NU, in de vorm van het boek:” 101 Vragen aan de juf”.
Dit boek is verkrijgbaar bij de boekhandel of via bol.com

 

Eén gedachte over “Over Nathalie

Reacties zijn gesloten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven