Duo-lezen

Duo-lezen op school

Met een leuke collectie boeken zet ik leerlingen uit groep 6-7-8 aan de slag met het lezen van kinderboeken. Het zal hun Avi-niveau verhogen, hun woordenschat verbeteren en natuurlijk zorgt het lezen van boeken voor meer tekstbegrip en een rijkere belevingswereld.

Ik introduceer een collectie boeken en de hele klas kan een half uur aan de slag met hardop lezen! Ik begeleid samen met de leerkracht de groep en adviseer de leerlingen in hun keuze voor het boek dat past bij hun interesse. Inzet kan zijn 1 of 2 keer per week.

Mijn ervaring is dat kinderen meer plezier beleven met lezen als ze samen een boek mogen kiezen en aan elkaar voorlezen.

Ik bied deze dienst 6 weken gratis als proef aan. Daarna kunt u beslissen of u het Duo-lezen wilt voortzetten.

Heeft u interesse? Stuur een berichtje naar info@onderwijsvraag.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven